Mi tudjuk mi folyik Érden

  • Műsoraink

    Célunk, hogy családtaggá váljunk hallgatóink otthonában, útitárssá az autójában, munkatárssá a munkahelyén és pihenés közben szórakoztassunk.

    Bővebben
hétfő, december 18, 2017

Elérhetőségek

 

Rádió Érd FM 87,8 MHz

A Rádió Érd , Érd központjából sugározza adását az FM 87,8 MHz-es frekvencián.

 

Hallgatóink nagyobb megelégedésére igyekszünk sok érdekes témát feldolgozni új műsorainkban, ennek érdekében szorosan együttműködünk adáskörzetünk önkormányzataival, nagyobb kulturális központjaival és a régió médiáival.

A Rádió Érd műsorszerkezetében nagy hangsúlyt fektetünk az adáskörzetünket érintő aktuális kérdésekre, kulturális- és sportprogramokra.

Információs műsoraink folyamatos fejlesztése mellett a zenei repertoárunkat is bővítjük, zenei összeállításainkat az elmúlt tíz év slágerlistás felvételeiből és napjaink legnépszerűbb dalaiból válogatjuk.

Célunk, hogy családtaggá váljunk hallgatóink otthonában, útitárssá az autójában, munkatárssá a munkahelyén és pihenés közben szórakoztassunk.

A Rádió Érd FM 87,8 MHz - Érd Megyei Jogú Város - közösségi-közéleti médiumaként határozza meg magát!

Elérhetőségek:

EXTRÉM BUSINESS Kft.

2030 Érd.Jegyző ut 14.

Tel. 06-23/363-422

Stúdió: 06-23/363-411

Értékesítés:30 9584896     email:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

email:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.